Українцям пообіцяли більше платити, щоб не їхали в Європу

Українцям пообіцяли більше платити, щоб не їхали в Європу

"не секрет, що кілька мільйонів людей виїжджають на тимчасові роботи в польщу, словаччину і далі в європейські країни. ми цю проблему знаємо, ми її контролюємо, і я пропоную, коли ми будемо готові трудових ресурсів, спільно з нацкомитетом підтримки української промисловості провести спільне розширене засідання щодо стратегії розвитку і формування кадрової політики та резерву кадрів", - цитує кубіва інтерфакс-україна.

він підкреслив необхідність підвищення заробітної плати працівникам для їх утримання на роботі в україні.
у новому меморандумі мвф нічого не сказано про підвищення пенсійного віку і мінімальних зарплатах - рева

"хочу сказати важливу істину кадрів: ми повинні платити більше і те, що уряд підняв мінімальну заробітну плату до 3200 грн, а середня заробітна плата повинна балансуватися з ближніми країнами центральної європи, тоді ми зможемо утримати людей", - зазначив перший віце-прем'єр.

він повідомив, що питання кадрів сьогодні поточний і складний, і питання трудових ресурсів, який в перспективі на 5-10 років, розглядалося і на засіданні нацкомітету розвитку промисловості.зарплата сімейних лікарів після реформи складе 11 тисяч гривень

"положення складне і критичний для нашої держави, особливо в період спрощеного безвиза. по кадрам – насамперед треба спростити ведення бізнесу, і пріоритетним має стати спрощення отримання дозволів на організацію бізнесу", - сказав кубів.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад