Ти шукаєш роботу і є абонентом «Київстар», «МТС», «Білайн» чи «Life» ?

Ти шукаєш роботу і є абонентом «Київстар», «МТС», «Білайн» чи «Life» ?

Знайди собі роботу за допомогою безкоштовної послуги Державної служби зайнятості! Ти будеш отримувати на мобільний телефон SMS-повідомлення про нові вакансії з найбільшої бази даних країни. У базі майже 200 тис. вакансій по Україні, які оновлюються щодня.

Щоб замовити безкоштовну послугу та підписатися на розсилку вакансій, надішліть SMS-замовлення, де обов’язково вкажіть місто та бажану посаду (рос., укр. мовою, латинськими літерами або кирилицею) на номер 730 з мобільного.

Після активації послуги на твій мобільний телефон надійде SMS-повідомлення з підтвердженням реєстрації на розсилку вакансій, після чого ти отримуватимеш інформацію про вакантну посаду, заробітну плату та координати роботодавця, який пропонує роботу.

У разі, якщо ти некоректно зазначив місто, посаду бажаного працевлаштування або надав неповну інформацію, тобі надійте SMS-повідомлення з проханням конкретизувати параметри заявки.

Кількість вакансій відправлених по конкретній заявці не перевищує 10-ти SMS-повідомлень. Після їх отримання, у разі продовження пошуку роботи Ви повторно активуєте сервіс. Для цього відправляєте на номер 730 SMS-запит, з цифрою «2». Щоб відмовитися від розсилки вакансій, необхідно надіслати на номер 730 SMS з цифрою «1».



Безкоштовно замовити сервіс можна:



· відправивши sms (або зателефонувши) на номер 730 з мобільного телефону;

· зателефонувавши 0-800-50-50-60 зі стаціонарного телефону;

· на WAP-порталі wap.dcz.gov.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад