Майбутнє за кваліфікованими працівниками

Майбутнє за кваліфікованими працівниками

У Мукачевому за сприяння районного центру зайнятості, райдержадміністрації, райради та районного відділу освіти провели ярмарок професій для випускників шкіл. У Ярмарку взяли участь 180 випускників 19 загальноосвітніх шкіл Мукачівського району.

Ярмарок професій спрямований на популяризацію робітничих спеціальностей, яких потребує сучасний ринок праці, та ознайомлення випускників району з найпопулярнішими навчальними закладами та провідними підприємствами міста.

Презентували свої можливості надання професійної освіти 4 навчальних заклади: Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж, Мукачівське вище професійне училище №3, Мукачівський професійний ліцей сфери послуг та Мукачівський професійний ліцей. Керівники навчальних закладів інформували присутніх про спеціальності та професії, за якими готують фахівців, умови вступу до навчальних закладів, терміни навчання.

Заступник директора ТОВ «Мукачівський завод «Точприлад» Степан Шкомар розповів про перспективи у роботі підприємства, на якому вже зараз працює 3 тисячі працівників. Відкриття нових виробничих проектів приводить до створення нових робочих місць та потреби у кваліфікованих працівниках.

Після закінчення професійних ліцеїв та здобуття професій «кухар», «продавець продовольчих товарів», «офіціант», «бармен» радо приймає на роботу Великолуківське споживче товариство, про що розповіла начальник відділу кадрів Наталія Татарина. Підприємство тісно співпрацює з навчальними закладами з питання виробничої практики студентів та працевлаштування випускників на постійну роботиу.

сайт Закарпатського обласного центру зайнятості

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад