Які продукти не можна вживати на роботі
Однак експерти також рекомендують ретельно стежити за тим, що ви вживаєте на робочому місці.
Виявляється, деякі продукти, які люди беруть із собою на роботу, можуть негативно відбитися на її якості. Вчені довели, що багато продуктів впливають на нервову систему і діяльність мозку, знижуючи її активність.
Наприклад, фахівці радять відмовитися від вживання вишні та черешні. У цих ягодах міститься мелатонін, який викликає сонливість, тому відкладіть їх для вечері.
Думку про те, що кава буде підвищувати працездатність, також можна розцінювати як оману. Медики довели, що цей напій надає тонізуючий ефект лише протягом 60-90 хвилин, а потім людина відчуває млявість.
Одним з найпопулярніших офісних перекусів є банан, однак цей фрукт викликає розслаблення м'язової системи, втому і сонливість.
Подібний ефект мають насіння і палтус.
Експерти також нагадують про довгий процес переварювання м'ясних продуктів, які користуються популярністю серед співробітників офісів. Перетравлювання м'яса заважає кровообігу, а триптофан в його складі викликає сонливість. Цей же компонент присутній у складі солодощів, тому від них теж краще відмовитися.
За матеріалами hitjob.com.ua
всі новиниРоздрукувати сторінку
Нагору Назад
Робота в регіонах
Місто
Вак.
Рез.
11047
10691
460
26
229
11
544
114
251
15
330
60
1968
198
252
9
257
18
303
28
369
55
498
64
756
161
Робота в Україні
Статистика зарплат
Середня зарплата в Ужгороді та області складає:
- по резюме 0 грн.
- по вакансіях 27333 грн.
Jobs.uz.ua
- 8665 грн.
за даними Статуправління
Корисні сервіси
Корисні поради
Чому роботодавці не вказують в оголошеннях зарплату: поради hr-експертки, які вакансії оминати
Не вказана в оголошеннях зарплата часто є найменшою проблемою. Попри світо ...
Тренди українського фрилансу-2023: прогноз від Freelancehunt
Світова платформа Exploding Topics та український сервіс фрилансу Freelanc ...
Вигорання під час війни: як залишатися ефективним на роботі – поради експерта
Війна стала важким тягарем для ринку праці. За оцінками соціологічної груп ...