Кабмін встановив вихідні дні у 2017 році

Кабмін встановив вихідні дні у 2017 році

Кабінет міністрів України встановив перенесення робочих днів у 2017 році з 8 травня на 13 травня і з 25 серпня на 19 серпня, а вихідними в новорічні свята залишив дні з 31 грудня по 2 січня і з 7 по 9 січня.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Міністерства молоді та спорту, відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

Уряд рекомендував у 2017 році для працівників підприємств, установ та організацій, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державного казначейства та банківських установ, перенести робочі дні з понеділка 8 травня на суботу 13 травня, а з п'ятниці 25 серпня - на суботу 19 серпня.

"Запропоноване перенесення робочого дня сприятиме раціональному використанню робочого часу, створення сприятливих умов для святкування у 2017 році 9 травня - Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 24 серпня - Дня Незалежності України і не призведе до зменшення тривалості робочого часу протягом року, обсягів виробництва і надходжень податкових та обов'язкових платежів до бюджетів усіх рівнів ", - заявили в прес-службі.

При цьому в прес-службі відзначили, що уряд не ухвалював рішень щодо новорічних вихідних, а відповідно, вихідними будуть 31 грудня-2 січня і 7-9 січня.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад