За знаннями - на відпочинок!

За знаннями - на відпочинок!

З кожним роком темп нашого життя стає все швидше. Колись робочий день був з дев'ятої до шостої години, а законна відпустка тривала місяць. Зараз ми працюємо, щоб досягти результату і часто у нас не залишається часу на себе улюбленого. Вільний час ми присвячуємо вивченню чогось нового, підкорення нових вершин. Зокрема - вивчення іноземних мов. Адже знання мови - це гарний трамплін для успішної кар'єри. Але ж відпочивати теж потрібно!

Саме для Вас - активних і впевнених у собі, успішних або тільки починають свою кар'єру існує відмінна можливість поєднати приємне з корисним! Поєднати відпочинок і навчання!
Ні для кого не секрет, що найпоширеніший і корисний в усіх відношеннях іноземна мова - англійська. Так що ж може бути краще й ефективніше, ніж вивчати її з «повним зануренням».

Англійська за кордоном - це не тільки вивчення іноземної мови в середовищі носіїв мови, але й знайомство з культурою іншої нації, інтенсивний розвиток особистості. Навчання в Англії може допомогти знайти своє покликання, отримати можливість швидкого сходження по кар'єрних сходах. Вивчення англійської мови за кордоном - найефективніший спосіб навчання. Великий інтерес до утворення приверне сюди у весняні й літні місяці і студентів на мовні курси, і ділових людей на різні бізнес курси. А також всіх тих, кому англійська мова необхідна для роботи, подорожей і простого спілкування. І неважливо: оберете Ви Лондон з його музеями, театрами, захоплюючій нічним життям, або Брайтон, по праву заслужив репутацію кращого молодіжного курорту в Британії, або ж величаві та спокійні Оксфорд і Кембридж, Вас всюди будуть чекати висококваліфіковані викладачі, уважний персонал школи, культурно-розважальні заходи.

Якщо ж вам більше до вподоби море, сонце і пальми - вас чекають першокласні мовні школи Мальти. Щорічно ці курси проходять тисячі людей з усього світу. Навчання в школах проходить за спеціальною методикою, розробленою саме для іноземців високопрофесійними викладачами та методистами. Нові та сучасні аудиторії оснащені підручниками, словниками, довідниками, магнітофонами і відео. Всі навчальні центри мають у своєму розпорядженні великі приміщення, інформаційні центри та Інтернет-кафе. А у вільний від навчання час Ви зможете насолоджуватися усіма принадами курортного життя, спілкуючись зі студентами з усього світу!

Знання як мінімум однієї іноземної мови зараз стає нормою. І батьки намагаються розпочати навчання своїх дітей буквально з перших днів. Зараз нерідко бачиш сім'ї, в яких спілкуються на двох мовах. Маленьким дітям не цікаво вчитися, сидячи за книжками і виконуючи граматичні вправи. Для малюків, починаючи з 5 років, розроблені інтерактивні програми. Граючи в різні мовні ігри та проводячи час з дітьми приймаючої країни, вони швидко вивчать англійську мову. А у батьків малят є можливість подивитися країну і, відповідно, поліпшити свої знання англійської, супроводжуючи своїх дітей в поїздках.

Для дітей старшого віку, школи пропонують мовні курси в першій половині дня, а в другій - програми заходів на будь-який смак. Це чудова можливість для студентів подружитися між собою. Залежно від пори року та міста, ці заходи включають: різні екскурсії, дискотеки, заняття різними видами спорту, риболовлю, турпоходи, велоспорт, катання на каное, верхову їзду, спостереження за життям китів, а також круїзи по озеру/гавані і пікніки.

Після закінчення навчання випускники отримують сертифікат/диплом, який свідчить про досягнутому рівні мови, який буде котируватися в усіх країнах світу.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад