Ефективна робота - головний фактор уваги до вашої персони.

Успіх вашої кар'єри в певній мірі залежить від того, наскільки помітним ви зможете стати в компанії. Само собою, добре, якщо ви виділяєтеся своїм професіоналізмом і старанністю, але є й інші параметри, стати популярним на робочому місці.

Фахівці з підбору персоналу кажуть: «Найкращий спосіб привернути до себе увагу - бути доброзичливим з оточуючими. Розвивайте свої навички міжособистісного спілкування і приділяйте особливу увагу мові тіла. Крім членів вашої команди/співробітників вашого відділу і вашого безпосереднього начальника, добре, якщо ви спілкуєтеся з іншими співробітниками компанії. Проста посмішка, якою ви обмінюєтеся біля кавового автомата, може творити дива. Діліться своїми ідеями під час командних зустрічей. Не бійтеся жартувати під час перерв і групових заходів.»

Ефективна робота - головний фактор уваги до вашої персони. Коли ви можете пишатися тим, що робите, оточуючі теж починають вас поважати.

Ваша репутація надійного співробітника приверне до вас набагато більше уваги, ніж ви можете розраховувати.

Самореклама - інший ефективний засіб досягти популярності. Ваша активність і ентузіазм виділять вас з натовпу. Згадуючи про свої достоїнства, не забувайте про тактовність, і все пройде успішно. Не забувайте розвивати свої навички міжособистісного спілкування - невимушеність стане великим плюсом до вашого іміджу кваліфікованого фахівця.

Якщо у вас є можливість у чомусь допомогти вашим колегам, не втрачайте її. Беріть участь у корпоративних святах, поздоровляйте співробітників з пам'ятними датами. Ви можете навіть зробити звичкою щоденний і-мейл з привітанням і побажанням хорошого дня.

Важливо не забувати основи. Будьте пунктуальними і професійними. Одягайтеся відповідно до стиля організації. Бути поміченим на роботі означає створювати здорові взаємини. Крім гарного настрою, вони допомагають просуватися кар'єрними сходами.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад