Навчання в Ужгороді

Закарпатський НКЦ Національного університету водного господарства та природокористування


В серпні 2004 року на базі Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів, за клопотанням Державного комітету України по водному господарству і підтримкою Закарпатської обласної, Виноградівської районної державних адміністрацій, наказом Міністерства освіти і науки України відкритий Закарпатський навчально-консультаційний центр (ЗНКЦ) Національного університету водного господарства та природокористування.

Основним завданням Закарпатського НКЦ є підготовка фахівців з вищою освітою гідротехнічного, землевпорядкувального, екологічного напрямів та з машинобудування, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, полегшення вирішення соціально-економічних питань здобуття вищої освіти випускниками шкіл та інших навчальних закладів Закарпаття; наближення освітньої діяльності до місць роботи та проживання абітурієнтів, студентів.

Прийом студентів здійснюється на заочну форму навчання, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, спеціаліста, за спеціальностями: автоматизоване управління технологічними процесами; екологія та охорона навколишнього середовища; гідромеліорація; землевпорядкування та кадастр; облік і аудит; підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання.

Навчальний процес проводиться на базі Вищого професійного училища №34 м. Виноградова у добре обладнаних навчальних аудиторіях училища. Викладання здійснюють викладачі університету та вищих навчальних закладів Закарпатської області, провідні фахівці водогосподарських організацій регіону. На період сесії студенти забезпечуються гуртожитком, в училищі працює їдальня.

Тільки в Закарпатському НКЦ у регіоні готують фахівців з гідромеліорації; підйомно-транспортних, будівельних, дорожніх, меліоративних машин і обладнання; автоматизованого управління технологічними процесами.

Тільки у Закарпатському НКЦ для регіону готують фахівців освітньо-кваліфікаційного рівнів "бакалавр" і "спеціаліст" з гідромеліорації; підйомно-транспортних, будівельних, дорожніх, меліоративних машин і обладнання; автоматизованого управління технологічними процесами.

У Закарпатському НКЦ проводяться лекційні, практичні, лабораторні заняття та консультації, екзаменаційні сесії, вступні екзамени, а також планується проведення і організація дипломного проектування, навчальних та виробничих практик, занять із підвищення кваліфікації фахівців, довузівської підготовки абітурієнтів викладачами Національного університету водного господарства та природокористування.

Для проведення аудиторних занять Закарпатський НКЦ має орендовані аудиторії Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів загальною площею 320 м2, проводяться виїзні заняття на базі Виноградівського міжрайонного управління водного господарства, Закарпатського обласного виробничого управління по меліорації і водному господарству. Лабораторні роботи професійного спрямування проводяться безпосередньо в спеціалізованих лабораторіях Національного університету водного господарства та природокористування у м. Рівному, що передбачено робочими навчальними планами відповідних спеціальностей.

Бібліотечний фонд Закарпатського НКЦ (понад 5000 примірників) постійно формується за рахунок передачі навчальних підручників, посібників, методичних вказівок з базового навчального закладу та поповнення фонду за рахунок власних придбань.

У навчальному процесі використовується бібліотечний фонд Вищого професійного училища, який нараховує понад 30000 примірників з соціально-економічних, фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін.

Виноградів
90300, Закарпатська обл., м. Виноградів, вул. І. Франка, 116
(03143) 2-65-53
rc@nuwm.rv.ua
www.nuwm.rv.ua/konce.html


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

17.04.2013

Ринок працевлаштування в Ужгороді та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Ужгорода

Регіон Вакансії Резюме
Uzhhorod Резюме і вакансії, робота в Ужгороді
вакансии и резюме
 
10922 10692
Berehove Резюме і вакансії, робота в Береговому
вакансии и резюме
 
460 26
VelukuyBereznuy Резюме і вакансії, робота в Великому Березному
вакансии и резюме
 
229 11
Vunohradiv Резюме і вакансії, робота в Виноградові
вакансии и резюме
 
544 114
Volovec Резюме і вакансії, робота в Воловці
вакансии и резюме
 
251 15
Irshava Резюме і вакансії, робота в Іршаві
вакансии и резюме
 
330 60
Mykachevo Резюме і вакансії, робота в Мукачеві
вакансии и резюме
 
1969 198
Mizhhirya Резюме і вакансії, робота в Міжгір'ї
вакансии и резюме
 
252 9
Perechun Резюме і вакансії, робота в Перечині
вакансии и резюме
 
257 18
Rahiv Резюме і вакансії, робота в Рахові
вакансии и резюме
 
303 28
Svalyava Резюме і вакансії, робота в Сваляві
вакансии и резюме
 
369 55
Tyachiv Резюме і вакансії, робота в Тячеві
вакансии и резюме
 
498 64
Hyst Резюме і вакансії, робота в Хусті
вакансии и резюме
 
756 161