Навчання в Ужгороді

Хустський технічний коледж ТСО України


До послуг учнівської та студентської молоді при коледжі є бібліотека з науковою та технічною літературою, яка постійно поповнюється. Харчування студентів здійснюється в їдальні, яку в цьому навчальному році добудували та реконструювали.

Ми тісно співпрацюємо з обласним, міськрайонним центрами зайнятості населення, з підприємствами та установами міста, району, області. Навчаємо тих, хто хоче вчитись і працювати за обраною спеціальністю. Так, у коледжі на курсах готують секретарів керівника, операторів комп'ютерного набору, які навчаються веденню діловодства, вивчають будову персонального комп'ютера, а також програми, які необхідні у роботі на персональних комп'ютерах секретаря та оператора. Після закінчення трьохмісячних курсів коледж допомагає в працевлаштуванні випускників за спеціальністю.

Хустський технічний коледж має потенційні можливості в майбутньому дати населенню знання та вміння ще з кількох професій, серед них: інструктор індивідуального водіння та водій автомобілів з газобалонними установками.

Діяльність коледжу відповідає сучасному розвитку науки і техніки й забезпечує навчально-виховний процес на рівні, необхідному для реалізації завдань і положень Законів України "Про освіту" та Державної Національної програми "Освіта" (Україна XXI століття).

Одним з важливих напрямків є розвиток технічних та прикладних видів спорту. У коледжі створені всі умови для заняття спортом у секціях: прикладного військового багатоборства, мотоциклетній, автомобільній, стрілковій. Найкращих успіхів досягла команда під керівництвом Січа М. Ю. - майстра спорту з мотокросу. Вона неодноразово виборює призові місця на змаганнях з мотоспорту. Так у вересні 2005 року у змаганнях за кубок України з цього виду спорту команда зайняла II місце.

Одним із основних напрямків підвищення ефективності навчального процесу та якості підготовки студентів, курсантів, учнів є різнобічна методична робота, яка здійснюється під керівництвом заступників директора Юрик М. Ю. та Ігнатко І. Й. Вони приділяють велику увагу підвищенню професійної кваліфікації викладачів і майстрів виробничого навчання, удосконаленню змісту, форм та методів навчання і виховання, вивченню, узагальненню та впровадженню у навчально-виховний процес перспективного педагогічного досвіду, досягнень сучасного виробництва, науково-технічного прогресу.

Протягом багатьох років коледж стабільно підвищує показники господарсько-фінансової діяльності, успіхи якої залежать від уміння орієнтуватися в умовах ринкової системи. Вміле керівництво, генерація і пошук нових ідей, вселяє оптимізм і впевненість кадрів на перспективу.

У фінансово-економічному відношенні Хустський технічний коледж має добрі результати - доходи тільки за 2005 рік становили понад 967 000 грн.

Поряд з досягненнями у роботі навчального закладу є ще багато проблем, над вирішенням яких працює педагогічний колектив, адміністрація коледжу, а саме: підбір висококваліфікованих кадрів, робота над удосконаленням матеріальної бази з окремих дисциплін - це обладнання лабораторій з технічного обслуговування та ремонту ЕОЗ.

Потрібно обладнати слюсарні майстерні, спортивний зал, майданчики для тренувань з легкої атлетики та ігрових видів спорту, поповнити науково-технічною літературою бібліотеку, особливо книгами на державній мові, потрібно більше працювати над виготовленням дидактичного та наочного матеріалу для якісного навчання. Необхідно побудувати гуртожиток для студентів та учнів, які проживають у віддалених куточках нашої області; завершити реконструкцію їдальні та інше. Над цим працює колектив коледжу і сподіваюся, що ми справимось.

Наш навчальний заклад знаходиться в чарівному куточку Закарпатської області, в місті Хусті. У нас навчається майже півтисячі молоді з усієї області. Чекаємо на вас у наших стінах, адже навчатись улюбленій та потрібній справі - діло достойних, впевнених у собі, вмілих та працьовитих.

Хуст
90400, Закарпатська обл., м. Хуст, вул. Львівська, 239
(03142) 5-23-60, 4-40-96
khustek@mail.ru
www.khustek.at.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

17.04.2013

Ринок працевлаштування в Ужгороді та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Ужгорода

Регіон Вакансії Резюме
Uzhhorod Резюме і вакансії, робота в Ужгороді
вакансии и резюме
 
10921 10692
Berehove Резюме і вакансії, робота в Береговому
вакансии и резюме
 
460 26
VelukuyBereznuy Резюме і вакансії, робота в Великому Березному
вакансии и резюме
 
229 11
Vunohradiv Резюме і вакансії, робота в Виноградові
вакансии и резюме
 
544 114
Volovec Резюме і вакансії, робота в Воловці
вакансии и резюме
 
251 15
Irshava Резюме і вакансії, робота в Іршаві
вакансии и резюме
 
330 60
Mykachevo Резюме і вакансії, робота в Мукачеві
вакансии и резюме
 
1969 198
Mizhhirya Резюме і вакансії, робота в Міжгір'ї
вакансии и резюме
 
252 9
Perechun Резюме і вакансії, робота в Перечині
вакансии и резюме
 
257 18
Rahiv Резюме і вакансії, робота в Рахові
вакансии и резюме
 
303 28
Svalyava Резюме і вакансії, робота в Сваляві
вакансии и резюме
 
369 55
Tyachiv Резюме і вакансії, робота в Тячеві
вакансии и резюме
 
498 64
Hyst Резюме і вакансії, робота в Хусті
вакансии и резюме
 
756 161