ТОП-7 найцікавіших прикмет, в які вірять офісні працівники

За результатами дослідження, проведеного відомим кадровим агентством, в офісні прикмети вірить кожен п'ятий співробітник, при цьому неважливо, представником якої статі є працівник.

Що стосується здійснення прикмет, то у 15% опитаних вони збувалися хоча б іноді.

А у тих, хто в робочі прикмети вірить відчайдушно, вони збуваються завжди - 37% респондентів. В опитуванні взяли участь 1500 респондентів.

Більшість офісних співробітників заводять талісмани (хоча не всі в цьому зізнаються), які сприяють кар'єрному зросту, доброму результату зустрічі, просуванню по службі тощо.

Що серед талісманів? Жаби, кішки, краби, черепахи, монети, статуї Будди.

Лідери - жаби і шаманські бубни. Цікаво, що в магічні властивостям останніх найчастіше вірять фахівці IТ-сфери, особливо системні адміністратори.

Найяскравіші офісні прикмети. На форумах розповідають:

1. «У нас в бухгалтерії є стільчик. Вже 3 бухгалтера з нього заміж і в декрет. Співробітниці, коли приходять, не бажають на нього сідати, побоюються. Вірять, що зі стільчиком щось не так ».

2. «У колективі помітили: як тільки комусь із співробітників дарують годинник (настінний в кабінет), обов'язково хтось звільняється».

3. «Щоб успішно завершити проект, потрібно весь час на роботу приходити в одному і тому ж костюмі. А ще не можна стригтися до завершення проекту, інакше удача залишить тебе ».

4. «Якщо я брала в секретаря з вазочки сухарики (ми закуповували на весь офіс), одразу ж приїжджав засновник і влаштовував всім рознос. На роботі помітили цей збіг. І з того часу сухарики в офісі не їм, народ не дозволяє, і як не дивно - засновник не з'являється ».

5. «Якщо в офісі розбивають кухоль-чашку, то хтось звільняється або його звільняють».

6. «Якщо директор ходить похмурий і злий, сьогодні буде зарплата».

7. «Якщо перед початком зміни хтось бажає успіху, обов'язково все піде шкереберть».

Джерело: http://lady.tochka.net/

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад