Як ви досягаєте своєї мети?

Мета - це бажання, яких людина жадає досягти. Зрозуміло, вони різні, але їх завжди можна поділити на три категорії: бажання, які виконанні легко здійснити; бажання, для виконання яких потрібно попрацювати, і бажання неможливі. Яким чином ви досягаєте своєї мети?

Запитання тесту:

1. Пофантазуйте: дві яскраві плями на темному фоні. Що це?

а) задні вогні поїзда, який тільки-но пішов;

б) маска з отвором для очей;

в) очі, які бачать у темряві.

2. Якби ви могли працювати в авіації, ким ви хотіли б бути?

а) стюардом на борту;

б) пілотом пасажирського літака;

в) диспетчером на аеродромі, який підтримує зв'язок з літаками в повітрі.

3. Уявіть собі, що вам запропонували зробити проект інтер'єру контори або цеху так, щоб там було приємно працювати. Який, на вашу думку, колір повинен переважати в такому приміщенні?

а) світло-блакитний, блідо-зелений (салатовий), рожевий;

б) червоний або жовтий;

в) темно-зелений, синій.

4. Що є найбільш необхідним, щоб вирушити наодинці на штурм гори Нангапарбат у Гімалаях?

а) трохи божевілля;

б) відмінна фізична форма;

в) упевненість у собі.

5. Йдете в театр на спектакль, який дуже хочете побачити. Виявляється, що квитків у касі вже немає. Що ви робите?

а) відчуваєте злість на себе за те, що не купили квитки раніше;

б) спробуєте ввійти без квитка, на це є способи;

в) смієтеся потай над тими, хто йде від каси: ви купили квитки заздалегідь.

6. Дзвінок. Ви відкриваєте двері. Перед вами стоїть неохайно одягнений чоловік і з соромливою посмішкою просить вас допомогти: він тільки-но вийшов з лікарні і не має грошей на квиток додому. Що ви зробите?

а) ви не вмієте відмовляти в таких випадках. Можливо, йому дійсно потрібна допомога;

б) зачиняєте двері перед носом чоловіка, говорячи все, що ви думаєте про ошуканців і здирників;

в) якби показав виписку з лікарні, може, і дали б кілька гривень...

Результати тесту:

Якщо у вас переважають відповіді «а»:

Приказка «Скромність прикрашає людину» вам здається життєвим девізом. Однак ця приказка не завжди відповідає дійсності. Ви не любите лізти вперед ані в буквальному значенні - енергійно протискуватися крізь юрбу, ані в переносному.

Майже в кожній ситуації ви віддаєте першість іншим, не любите звертати на себе увагу. Любите тихо сидіти в куточку, тільки іноді вам сумно від того, що на вас не дуже звертають увагу. Вас люблять за люб'язність, безкорисливість, скромність, але не все це цінують. Багато хто у вас бачить людину, яку легко використовувати, або недотепу, ким насправді ви не є.

Якщо у вас переважають відповіді «б»:

Може, ви самі не розумієте, але ви належите до людей, які йдуть по життю, розпихаючи всіх ліктями. Пробивної сили вам вистачає - можливо, ви використовуєте її для цілей, гідних похвали.

Ви любите блищати, звертати на себе увагу. Інших ви судите суворо, себе... Вам подобається сила, кмітливість і розум, шокує сентиментальність, надмірна м'якість, поступливість. Зазвичай ви досягаєте того, що намітили, але чи завжди ці перемоги приносять вам симпатії та повагу? Люди, схожі на вас, незважаючи на успіхи, у дійсності часто бувають самотні.

Якщо у вас переважають відповіді «в»:

У вас досить пробивної сили, але одночасно ви є природженим дипломатом і вмієте контролювати свої вчинки. Ви знаєте, що «лікті» - не завжди найкращий засіб, як і «ходіння по трупах». Ви ніколи не беретеся за нездійсненні завдання, ідете до мети спокійно, але послідовно.

Вам вистачає впевненості в собі та почуття переваги над іншими, але ви намагаєтеся не демонструвати цього занадто відкрито. Ви вмієте багато чого робити, багато чого домоглися, але знаєте, що іноді краще відмовитися від чогось, щоб пізніше виграти.

Однакова кількість відповідей, позначених різними буквами, означає, що ви «змішаний тип», у якому не домінує жодна позиція - вони змінюються в залежності від дня, настрою, обставин.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад